Tinute sexy de seara – Afla cum te imbraci seara

Tinute sexy de seara – Afla cum te imbraci seara

Indiferent de evenimentul la care participi, noi te sfatuim sa adopti o tinuta care sa iti puna in valoare tot ce ai mai frumos, astfel ca poti alege o rochie sau o tinuta formata din blugi skinny sau pantalonii evazati care se pare ca au revenit in forta. Important este sa te imbraci astfel incat sa te simti bine, sa fii increzatoare, dar mai ales, sa stralucesti!

Alege rochiile in functie de forma corpului si nu vei face o alegere gresita. Daca esti miniona, alege rochiile sau fustele, fie scurte, fie maxi. Vei parea mai inalta, mai ales daca bluzele vor fi bagate in pantaloni, iar blugii vor fi suflecati. Daca nu faci asta, exista riscul de a arata precum un copil care s-a imbracat cu hainele mamei.

Paietele si hainele sclipitoare nu sunt potrivite oricarei femei. Evita-le daca esti inalta. Alege mai degraba tinute din culori solide care sa-ti avantajeze feminitatea si corpul.

Nu uita de sacourile lucrate manual, vor fi cel mai de pret accesoriu din primavara-vara 2012.

Iata ce poti alege la o intalnire sau la distractie cu fetele:

Sursă foto: Victoria’s Secret

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment