Ținute de iarnă pentru gravide

Femeile gravide trebuie să știe că în perioada de sarcină pot fi mai feminine decât în orice altă perioadă. Primul trimestru de sarcină nu necesită schimbarea garderobei, însă în a cincea lună, lucrurile încep deja să se schimbe.

Majoritatea femeilor încep să se simtă frustrate pentru că nu mai încap în haine, mai ales în cele de iarnă, însă există câteva ținute care te pot scoate din încurcătură. Secretul constă în alegerea lor, astfel încât să-ți păstrezi feminitatea și eleganța.

Când spunem ținute pentru gravide, nu ne referim în niciun caz la acele haine care par împrumutate mai degrabă din garderoba soțului.

Ca în oricare alt caz, atunci când ești gravidă trebuie să îți dai seama care este stilul tău personal. Dacă îți plac ținutele casual, alege blugii pentru gravide, care au talia reglabilă în funcție de luna de sarcină. Dacă preferi stilul clasic și elegant, rochiile sunt o variantă bună. În orice caz, până la șase luni, poți combina piesele vestimentare vechi cu unele noi, care să-ți permită lejeritate pentru burtică.

tinute-iarna-gravide

Având în vedere că sezonul rece se potrivește perfect cu nuanțele închise, ai deja un avantaj dacă îți dorești să pari mai slabă. Cu toate acestea, pentru ca ținuta de gravidă să nu devină plictisitoare, poți încerca să amesteci culorile închise cu unele accente luminoase sau imprimeuri. Regula principală este să păstrezi partea de sus în nuanțe sumbre, iar partea de jos poate avea câteva accente de lumină.

În ceea ce privește rochiile pentru gravide, cele mai potrivite sunt cele în formă de A. Se potrivesc foarte bine cu burtica și îți complimentează și silueta. Optează pentru rochii vișinii, negre, gri, verde închis sau maro.

rochii-de-iarna-pentru-gravide

Poți alege orice print sau model dorești, însă evită întotdeauna dungile orizontale și printurile mari, altfel riști să obții un efect vizual neplăcut.

Dacă vrei să ascunzi sarcina în primele luni, alege bluzele și rochiile în V sau accesorizează-ți ținuta cu un colier mare pentru a distrage atenția de la burtică. De asemenea, sunt recomandate vestele și cardiganele lungi sau topurile cu volane în talie.

Nu uita să ai grijă la încălțăminte, care trebuie să fie potrivită unei femei gravide. Alege încălțămintea fără toc și comodă pentru că pe parcursul sarcinii, ți se vor umfla picioarele.

TIPS: Fii mândră de burtica ta și nu-ți fie teamă să porți hainele care o pun în evidență. În fond, acolo crește minunea ta!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment