Ţinuta de club – De ce se îmbracă româncele atât de prost?

Ţinuta de club – De ce se îmbracă româncele atât de prost?

Nu intenţionez să fiu răutăcioasă pentru că în general, româncele noastre sunt femei frumoase şi chiar se îmbracă bine, dar când vine vorba de viaţa de noapte lucrurile o iau puţin razna. Se pare că dress-code-ul de noapte nu mai este stabilit de designerii cu pregătire în domeniu, ci de femei certate cu bunul-gust.

În zadar se străduiesc mai marii industriei de modă să combine tot felul de ţesături, culori, pantalonaşi şi bluziţe, căci  majoritatea femeilor vor prefera less spre deloc. Recunosc că în ultima perioadă am evitat cluburile, dar sunt convinsă că lucrurile nu s-au schimbat foarte mult, cel puţin nu în bine.

Aş îndrăzni să spun că unele femei se urăsc destul de mult, altfel nu pot să-mi explic de ce şi-ar pune o femeie cu multe kilograme în plus o rochie strâmtă şi scurtă, cum nu pot să înţeleg nici acele femei care optează pentru un decolteu mai mult decât generos în condiţiile în care bustul lor se revarsă mai rău decât Cascada Niagara! Evident, la o astfel de ţinută platformele colorate şi cu ţinte completează ambalajul ieftin. Cât despre machiaj, trebuie să fie strident, cu pudră bronzantă, ruj roz turbat şi gene false.

Eu vă propun să încercaţi şi alte ţinute decât acele rochii deşucheate:

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment