Ținuta business pentru femei – Regulile clare pentru o ținută office

Ținuta business pentru femei – Regulile clare pentru o ținută office

O ținută business corectă implică niște reguli clare și nu de multe ori, unele femei dau greș din dorința de a-și păstra feminitatea.

Iată câteva reguli de care trebuie să ții cont, dar care nu-ți afectează feminitatea:

1. Ținutele în culori închise:

Bleumarin, negru și gri sunt culorile cu care nu vei da greș niciodată. Optează pentru un costum deux piece, format din pantaloni și sacou sau din fustă midi și niciodată mai scurtă și sacou.

2. Materiale care nu se șifonează: este foarte important să alegi materialele de calitate bună pentru că nu-ți dorești să ajungi șifonată la serviciu, doar pentru că ai condus.

3. Accesoriile:

Nu se acceptă fundițele sau accesoriile girly! Optează pentru o pereche de cercei simpli, perle sau pietre prețioase, un ceas din curea metalică (ceasul metalic se poartă întotdeauna la costumul office) și dacă ținuta cere, pune-ți un colier simplu.

4. Ciorapii:

Indiferent de anotimp, ciorapii sunt obligatorii în ținuta office. De regulă, se recomandă ciorapii de culoarea piciorului, mați sau cel mult negru. Ciorapii colorați sau cu model sunt excluși.

Atunci când simți că deții controlul asupra ținutei office, te poți îmbrăca și cu un costum pastel (atenție, să fie într-o singură culoare, fără imprimeuri).

Iată câteva opțiuni pe care le poți aborda fără să dai greș:

 

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment