The Phantom of the Opera – Musical cu Gerard Butler

The phantom of the operaThe Phantom of the Opera – Musical cu Gerard Butler

Deși, nu am avut un apetit deschis pentru musical-uri până acum, trebuie să recunosc că timp de 2 ore și 30 minute The Phantom of the Opera m-a ținut în suspans, cât despre distribuție a fost una de excepție.

Gerard Butler a fost probabil una dintre cele mai plăcute surprize, pentru că și-a folosit propria voce, la fel ca și ceilalți actori, mai puțin Minnie Driver care nu avea suficientă experiență în operă.

Întregul proiect a fost gata în 1990, iar cea care trebuia să joace rolul principal feminin era Sarah Brightman, soția regizorului, însă din cauza divorțului dintre cei doi, filmările au fost amânate.

Un alt aspect interesant este că regele pop, Michael Jackson și-a arătat interesul de a interpreta rolul fantomei în film încă din 1988, când se juca piesa de teatru la New York, dar s-a hotărât că este prea devreme pentru un film, de vreme ce piesa avea un succes răsunător pe scenă.

Spun Așa da film și îl recomand cu drag tuturor!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment