Teo Trandafir divorțează – Află care sunt motivele de divorț

Teo TrandafirTeo Trandafir divorțează – Află care sunt motivele de divorț

Se pare că anul 2012 este anul divorțurilor între vedete. Dacă în urmă cu 6 luni cei doi se căsătoreau și nu pot să nu-mi amintesc fericirea de pe chipul lor, iată că acum au declarat că se vor despărți.

Constantin Iosef a făcut primele declarații pentru Cancan.ro : „Da, ne-am despărțit din 8 decembrie. Dacă asta s-a văzut, acesta este adevărul. Ce să ascund, viața? Nu sunt genul. Nu cred că mai există șanse de împăcare. Sincer, pentru mine nu mai este cale de întoarcere. Încă nu știu ce o să fac. Momentan, rămân aici. Voi face sărbătorile aici, cu părinții mei și cu surorile mele. Apoi, nu știu dacă voi rămâne în România sau voi pleca în Franța”.

Teo a făcut și ea câteva declarații: „Nicio clipă sau o secundă nu a fost vorba despre o ceartă între noi. Sau de discuții în contadictoriu sau altceva. Iubirea este ceva pentru care eu știu să lupt, dar de această dată o să las lucrurile să se întâmple. Ar fi culmea să trec peste decizia unui om în care eu am încredere totală, pe care îl admir și la care țin. Așa că o să îi respect decizia. Nu o să ne auziți niciodată vorbind urât unul despre altul, iar dacă publicul își respectă familia, propria familie, îi rog să ne respecte și pe noi. Este și o vorbă: Orice casă are o cruce și o știe ala de-o duce. Nu există un motiv al despărțirii. Ne-au prins bagajele din urmă. El este un tată extraordinar, cum nu se mai fabrică în ziua de astăzi. Dorul și distanța față de băieții lui au săpat în el, l-au măcinat. Așa că el acum ăo dragoste pe două. Pe cele pentru copiii lui care trăiesc în Franța, iar asta mă alină suficient ca să pot trece peste desparțire”.

Nouă ne pare rău pentru cei doi și sperăm că vor trece cu bine și peste asta!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment