Tendințe toamnă-iarnă 2016-2017

Ce se poartă în toamnă-iarnă 2016-2017

Săptămâna modei din lume s-a terminat, ceea ce înseamnă că trebuie să ne completăm lista tendințelor în modă pentru toamnă-iarnă 2016-2017, ale căror caracteristici predominante sunt imaginația și visele vivide. Printre colecțiile aflate în tendințele modei din sezonul toamnă-iarnă 2016-2017 se numără și următoarele:

Echilibru între prezența feminină vs masculină

Probabil că cea mai importantă tendință din lumea modei din sezonul următor este folosirea masculinității pentru accentuarea anumitor aspecte ale feminității. Modelele de la prezentările de modă au adesea o ambiguitate a genului, care ajută la uniformizarea a mai multor genuri într-unul. DKNY a creat câteva modele masculine, inclusiv cizmele masculine, în timp ce Ralph Lauren a creat o jachetă superbă în carouri și o pareche de pantaloni confortabili, asortați cu o cămașă și o cravată.

Sursă: Fashionisers.com
Sursă: Fashionisers.com

Multe, multe straturi

Reușim mereu să arătăm bine în timpul toamnei și al iernii, dar în ultima perioadă a existat o problemă cu păstrarea temperaturii ridicate. Din moment ce vrem să purtăm un outfit transparent, am putea purta ceva pe dedesubt. În colecția DKNY, straturile sunt complete și câteodată chiar absurde, aruncând o rochie de dantelă transparentă peste un top și pantaloni masculini, un guler de dantelă care apare sub partea de catifea de pe piept. Par a fi trei stiluri care au fost forțate împreună, purtat unul deasupra altuia și prezentat ca fiind cea mai recentă tendință. Dar unii creatori de modă pot face ca acest tren să arate destul de bine, cum ar fi Moschino.

Sursă: Fashionisers.com
Sursă: Fashionisers.com

Revine catifeaua la modă

Catifeaua și-a făcut simțită prezența pe podium anul acesta, cu multe desene sau modele interesante aplicate. Este o textură expresivă, moale la atingere și superbă la vedere, cu o ușoare strălucitoare. Culorile toamnei 2016 arată și mai bine, în timp ce asocierea cu pantaloni amintește de anii 1980, după cum se vede la modelele create de Phillip Lim. Modelele în nuanțe de fuchsia de la Prabal Grung ne oferă o viziune sportivă, care merge perfect cu cizme de aceeași culoare.

Sursă: Fashionisers.com
Sursă: Fashionisers.com

Articolele de piele sunt în tendințe

Jachetele, topurile și fustele din piele sunt întotdeauna pe placul oricui.  The Row a creat haine lungi din piele maro, iar Phillip Lim a pus accentul pe topurile scurte din piele, pe sub costumele de catifea. Fustele negre din piele, până la jumătatea gambei, apar sub puloverele supradimensionate de la Rag & Bone, pielea și substituenții săi sintetici făcându-și simțită prezența în diferite tăieturi și creații.

Sursă: Fashionisers.com
Sursă: Fashionisers.com

Inserții de plasă

În timp ce dantela este un look comun pe care l-am tot văzut în ultima vreme, nu se compară cu notorietatea inserției de plasă, care scoate în evidență aspectele punk goth, ce au schimbat tendințele în modă din 2016 atât de mult față de sezoanele trecute. Apare în bluze pe gât, de exemplu, sau ca părți dintr-o fustă, după cum a defilat modelul de la Mulberry.

Colecția-de-modă-toamnă-iarnă-2016-2017

Costumele cu dungi

Dacă vă plac mai mult costumele masculine, vă veți îndrăgosti de modelele cu dungi, pentru că le-ar purta, va arăta mai înaltă și mai subțire, indiferent de structura corpului. De fapt, nici nu trebuie să fie neapărat asortate cu pantaloni, putând încerca modelul Trussardi, cu o rochie pe sub un sacou.

Sursă: Fashionisers.com
Sursă: Fashionisers.com

Te-ar mai putea interesa și: Cum să porți blugii suflecați

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment