Tendințe rochii de mireasă toamnă-iarnă 2013

Rochiile de mireasă sunt în general concepute pentru nunțile din mijlocul verii, în care cerul este senin, iar temperatura de afară se potrivește perfect cu spatele gol, decolteul, materialul subțire sau rochiile tip corset. Deși, pe perioada de iarnă se organizează mult mai puține nunți, viitoarele mirese care aleg totuși atmosfera de poveste a unui peisaj acoperit de albul impecabil al zăpezii abia căzute drept metafora ideală pentru rochia albă de mireasă, trebuie să caute modele potrivite pentru vremea rece. Din fericire, creatorii de modă specializați pe rochii de mireasă nu au ignorat nici modelele de iarnă, astfel că anul acesta viitoarele mirese au de unde alege și câteva modele mai călduroase.

De ce o rochie de vară nu este potrivită pentru nunțile în anotimpul rece?

Poate exista tentația de a alege totuși o rochie clasică, mai potrivită pentru vară și temperaturi de peste 20 de grade pentru a fi mai apoi combinată cu o haină groasă sau un șal elegant. Această alternativă ridică însă numeroase probleme atât de natură practică, dar și legate de încălcarea anumitor reguli care țin de modă.

Orice mireasă își dorește în primul rând să arate impecabil în ziua nunţii, iar dacă rochia este una nepotrivită din orice motiv, se va observa imediat.

rochie_de_mireasa1. Rochia nepotrivită poate face temperatura greu de suportat – nici o mireasă nu îşi doreşte să îşi petreacă cea mai specială zi din viaţa tremurând. Pentru o mireasă, eleganta şi prezenţa sunt cele mai importante, iar o rochie care lasa pielea la mila temperaturii scăzute şi a intemperiilor nu este doar incomodă, dar poate rezulta şi în anularea biletelor pentru luna de miere pe motiv de boală.

2. Designul nepotrivit va fi observat imediat de persoanele la curent cu trendurile de modă în materie de rochii de mireasă din anul 2013 – nu toate miresele sunt interesate de a ţine pasul cu moda, însă pentru acela care pun accent pe acest aspect este bine de ştiut faptul că materialul, croială şi accesoriile sunt toatal diferite între modelele de rochii de mireasă pentru sezonul rece şi cele obişnuite, astfel că o improvizaţie este puţin probabil să arate impecabil şi să treacă neobservată.

La alegerea rochiei pentru o nuntă pe timp de iarnă trebuie ţinut cont de o serie de citerii:

1. Rochia trebuie purtată atât afară, în drumul de la maşină până la biserică şi înapoi, dar şi în interior pe durata petrecerii, de aceea nu poate fi prea groasă, însă nici prea subţire. În mod ideal se alege un material mai plin şi un model ce vine cu un bolero sau o jacketă scurtă concepută special pentru rochie. Acestea pot fi foarte elegante atunci când combinaţia este potrivită.

2. Deşi pentru modelele de rochii de mireasă 2013 variantele pentru iarnă sunt uşor diferite de cele lăsate în colecţiile de vară şi primăvară, trebuie reţinut totuşi că orice rochie de mireasă trebuie să menţină anumite elemente clasice care transformă rochia de mireasă în cea mai elegantă rochie pe care o femeie o poate purta. Detalii precum culoarea, forma şi croiala păstrează note clasice indiferent de anotimpul pentru care rochia este concepută.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment