Tendințe primăvara 2014 – Alb imaculat

În primăvara anului 2014 se poartă cosmeticele de un alb imaculat, iar pentru un look pe măsură nu ai nevoie decât de câteva farduri.

1. Machiaj pentru ochi mai mari:

Dacă îți dorești o privire mai deschisă și mai luminoasă, aplică fard de un alb imaculat în colțul intern al ochilor. Aplică întotdeauna farduri cu particule luminoase pentru că reflectă lumina și pun ochii în valoare. Pentru arcadă poți folosi fardul alb doar dacă ai ochii mici, altfel riști să afișezi un look vulgar.

Machiaj-alb-ochi2. Eyeliner alb pentru un machiaj fresh:

Păstrează întotdeauna un eyeliner alb în geantă! Face minuni atunci când ești obosită și vrei să obții un look fresh. Avantajul acestui tip de machiaj este că îți oferă un look proaspăt chiar și atunci când ai ochii obosiți. Aplică eyeliner în interiorul pleoapei inferioare pe care îl poți combina cu un fard nude și mascara. Dacă ești nonconformistă, poți aplica eyeliner alb în locul celui negru pentru a obține ochi de pisică.

 

Buze-cu-volum3. Buze mai mari:

Pentru buze cu volum, poți aplica un creion alb chiar pe arcul lui Cupidon, însă fără să depășești centrul buzelor. După ce ai aplicat creionul alb, amestecă cu ajutorul unui deget spre colțuri, apoi aplică un gloss nude.

 

 

Manichiura-primavara-20144. Manichiura:

Oja mată de un alb imaculat este vedeta sezonului cald din 2014. Poți opta fie pentru o manichiură semilună, fie pentru unghii albe în formă de migdală.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment