Tendințe păr vopsit – Ce culori se poartă în 2014?

Tendințe păr vopsit – Ce culori se poartă în 2014?

Din dorința de a fi originale, fără teama că îndrăzneala lor le va face să pară caraghioase, vedete precum Katty Perry, Rihanna și nelipsita Lady Gaga au început deja să-și vopsească părul în culorile curcubeului și se pare că au format un trend.

Puteți opta pentru câteva șuvițe, ombre în nuanțe de albastru, roz sau verde sau dacă ești mai îndrăzneață, îți poți vopsi tot părul. Partea bună a lucrurilor este că puteți foloși șampon nuanțator, astfel încât dacă vă plictisiți, după o săptămână puteți scăpa de culori.

Noi am spune totuși că este mai degrabă un look de revistă sau un look dedicat copiilor care nu știu cum să mai iasă în evidență. Un păr vopsit în culorile curcubeului nu mai arată în niciun caz ca un păr sănătos și îngrijit. Nu uitați că Less is more, însă dacă vă doriți cu adevărat schimbări, puteți începe doar cu vârfurile.

Iată câteva idei pentru un păr curcubeu:

Tu ai avea curaj să te vopsești așa?

Dacă ți-a plăcut acest articol, te aștept să ne împrietenim și pe Facebook. Click aici.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment