Tendințe pantofi primăvară-vară 2015

Noua colecție de pantofi Chiara Ferragni pentru primăvara-vara anului 2015 a lovit internetul! Se pare că a provocat furori printre femeile care adoră piesele vestimentare și accesoriile strălucitoare.

Când vine vorba despre obținerea unui look casual, dar cu elemente spectaculoase, Chiara este alegerea perfectă! Ceea ce ne place la această colecție este că-și merită investiția: în primăvara 2015 îți poți achiziționa o pereche de încălțăminte pe care o poți purta atât ziua, cât și la evenimentele speciale.

Pantofii Chiara sunt energizanți, luminoși și funky, fiind alegerea perfectă atunci când îți dorești să porți o ținută inspirată din stilul anilor ’70.

pantofi-2015

Chiara Ferragni este unul dintre cei mai cunoscuți bloggeri de modă care a demonstrat că se pot câștiga milioade de euro din online și modă. Cum? A reușit să atragă atenția unor case de modă renumite, designeri, branduri și mass-media cu stilul ei unic. În 2014, Chiara a reușit să obțină un venit de peste 8 milioane de dolari din vânzările de pantofi. Deci, nu e de mirare că ar trebui să ai și tu cel puțin o pereche de pantofi din colecția ei.

Ce pantofi se poartă în 2015?

Espadrile, pantofii stilettos și slip-on-uri, toate în nuanțe luminoase, cu particule strălucitoare. Poți opta pentru nuanțe de albastru cobalt, fuchsia, roz, argintiu, auriu sau chiar negru, toate cu un praf de sclipici.

Espadrile

În afară de culorile amețitoare care îți pot scoate orice ținută din anonimat, ne place diversitatea de modele. Sunt modele distractive, creative, cu printuri interesante și modele aplicate, astfel încât să-i recunoști amprenta Ferragni de departe!

Cum porți pantofii colorați?

Alege o pereche de jeans boyfriend și un top vintage atunci când porți espadrile. Pantofii stilettos cu sclipici îi poți purta în timpul zilei cu o cămașă boyfriend și o pereche de jeans sau seara cu o rochie simplă și neagră.

Stilettos

Sursă foto: The Blonde Salad

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment