Tendințe pantofi primăvara-vară 2014

Cărei femei nu-i plac pantofii? Se spune că femeile pot face terapie cu ajutorul pantofilor pentru că există o legătură specială pe care nu o poate contesta nimeni.

Designerii celebri au pregătit câteva surprize inedite pentru sezonul primăvară-vară 2014, majoritatea fiind focusate pe pantofi. Se pare că moda în 2014 este puțin diferită față de anul precedent, tendințele fiind mai avangardiste: de la clasicul feminin și excentric până la touch-ul masculin.

Pantofii stiletto, cu vârf ascuțit rămân pe o poziție de top anul acesta, indiferent de culoare, înălțimea tocului sau de modelul care poate fi clasic sau cu baretă în jurul gleznei.

Christian Dior sau Narciso Rodriguez au propus deja astfel de modele, cu diferența că vârful este puțin mai alungit față de anul precedent.

Dolce & Gabbana propune tocurile de dimensiuni reduse pentru femeia care preferă comoditatea, dar vrea să fie și elegantă.

În ceea ce privește nuanțele, pentru vara anului 2014, culorile metalice sunt un must-have, mai ales dacă discutăm despre sandalele inspirate din legendele romane sau saboții fără toc.

Iată ce poți purta în primăvara-vara 2014:

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment