Tendințe ochelari de soare primăvară-vară 2015

Ochelari de soare retro

Cele mai îndrăznețe tendințe când vine vorba de ochelari de soare pentru sezonul primăvară-vară 2015 sunt caracterizate de reînoirea caracteristicilor unor modele care au dat dovadă de impetuozitate în cadrul diferitor prezentări de modă și de inovația unor noi forme. V-am făcut o listă cu modelele de ochelari de soare care vor fi în tendințe în 2015, iar voi trebuie doar să le alegeți pe cele care vi se potrivesc cel mai bine în funcție de forma feței și de alte particularități de care țineți cont.

1. Ochelari de soare cu rame albe
Dacă optezi pentru stilul clasic, atunci soluția perfectă pentru tine este reprezentată de ochelarii de soare cu rame albe. Poți alege cu încredere unul dintre modelele pe care le-ai văzut în cadrul prezentărilor de modă, create de designeri precum Kate Spate sau Christian Siriano. Mai mult, poți alege un model îndrăzneț -cu lentile în formă de ochi de pisică- care să meargă cu o rochie albă, reușind să creezi un look uimitor și impecabil.

Ochelari de soare

2. Ochelari de soare supradimensionați
Aceștia reprezintă o alegere practică și confortabilă, deoarece acoperă ochii și zonele din jurul lor. Astfel, vei reuși să creezi o imagine clasică și feminină. Cu ajutorul lor, vei putea să îți accentuezi personalitatea și să îți pui amprenta pe ținuta elegantă aleasă de tine. Te poți inspira din colecțiile creatorilor de modă Roberto Cavalli, Julien MacDonald, Guy Laroche, care au reușit să vină cu ceva nou, creativ și inovator.

Ochelari de soare supradimensionați

 3. Ochelari de soare retro
Aceasta este o revenire spectaculoasă și interesantă, previzionată pentru sezonul viitor. Ochelarii de soare retro, inspirați din anii ’60 și ’70, marchează faptul că stilul feminin și rafinat al acelor ani va reveni cu un suflu proaspăt și cool. Formele experimentale, motivele supradimensionate și interpretările elegante ale modelelor vor fi din nou în tendințe. Printre casele de modă care au pus accentul pe aceste modele, se numără Temperley London, Emilio Pucci, Stella Jean, Gucci, Valentino, Chanel.

Ochelari de soare retro

 4. Ochelari de soare colorați
Tipul acesta de ochelari nu poate fi descris doar de caracteristica lor colorată. Ceea ce face acest trend unic este diferența tonurilor alese pentru fiecare pereche de ochelari. Un exemplu concludent este cel dat de Rebecca Minkoff, care aduce cu ochelarii 3d prin culoarea lentilelor -una albastră, una roșie- și culoarea albă a ramelor. Cu toate acestea, aceasta este o soluție unică și spectaculoasă pentru o ținută îndrăzneață. De asemenea, poți opta pentru modelele create de Nina Ricci, Preen și alții.

Ochelari de soare colorați

5. Ochelari de soare pătrați
Forma pătrată a ochelarilor de soare poate spune multe despre diversitatea și creativitatea ta. De exemplu, am putea vorbi despre interpretările diversificate venite din partea Prada, datorită accentelor lemnoase și de piele. Salvatore Ferragamo a adoptat animal printurile, însă poți încerca și colecțiile marca Giorgio Armani, Kenzo sau Tommy Hilfiger.

Ochelari de soare pătrați

 

6. Ochelari de soare ombre
Efectul ombre pare să nu părăsească prea curând podiumurile, întorcându-se mereu cu interpretări noi și atrăgătoare, cu noi nuanțe și modele diverse. Dacă optezi pentru acest tip de ochelari de soare, vei distinge colecțiile Viktor & Rolf, pentru efectul ombre mov cu ramele mov deschis, Roberto Cavalli, care prezintă efectul ombre mai închis, și Miu Miu, care a uimit cu efectul ombre folosit invers, din jos în sus.

Ochelari de soare ombre

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment