Tendințe militare 2015 pentru bărbați

În toamna-iarna 2015, designerii propun tendințe militare pentru bărbați, de aceea îți oferim câteva ponturi despre cum trebuie să porți piesele vestimentare cu influențe militare.

1. Camuflaj print:

Este elementul cel mai evident și recunoscut în stilul militar și se pare că nu va dispărea prea curând de pe marile podiumuri. Lou Dalton, Mark McNairy și Valentino au păstrat elementele tradiționale de kaki pe tricouri, pantaloni sau jachete. Nici accesoriile masculine nu au scăpat de acest camuflaj, așa că ai grijă să-ți achiziționezi cel puțin o piesă vestimentară în stilul militar. Atenție la proporții: alege o singură piesă vestimentară cu print de camuflaj.

jacheta-camuflaj-barbati

 

2. Încălțăminte camuflaj:

Este clar că printul specific militarilor s-a infiltrat în fiecare piesă vestimentară, iar încălțămintea pentru bărbați nu face excepție. Nu uita că restul ținutei trebuie să fie simplă. De exemplu, poți alege un tricou polo, cu un pardesiu rafinat sau o jachetă cu blană.

pantofi-camuflaj-barbati

3. Smart-casual:

Chiar dacă printul nu este destinat ținutelor de birou, poți aborda aceast outfit la un eveniment lejer sau atunci când ieși la o cină. Alege o pereche de pantaloni slim-fitting în nuanțe de kaki, o cămașă casual bleu și o cravată tricotată. Pantofii ar trebui să fie din piele de calitate, în nuanțe de maro.

smart-casual-militar

4. Camuflaj pentru street style:

Printul de camuflaj poate fi abordat de bărbații care vor să fie eleganți atunci când abordează ținuta street style, iar galeria foto de mai jos vă poate inspira de fiecare dată când rămâneți în pană de idei:

5. Kaki verde:

În afară de clasicul camuflaj, nuanțele de kaki și verde măsliniu sunt specifice acestui trend. Calvin Klein și Richard James au prezentat la Săptămâna Modei, piese vestimentare în tonuri de kaki și verde, inspirate din armată. Deși sunt tonuri pământii, hainele în nuanțe de kaki vin în completarea pieselor vestimentare prea închise din garderoba fiecărui bărbat.

Nuanțele de kaki închis se asortează întotdeauna cu piese vestimentare nude și niciodată cu printul de camuflaj. Less is more este regula de aur și în acest caz!

tinute-militaresti-barbati

6. Ținute lejere:
Dacă ai o jachetă în nuanțe de verde închis și un costum negru, asortează pantalonii negri cu o astfel de jachetă, renunță la cravată și obții o ținută lejeră, dar îndrăzneață.

sacou-militar-barbati

7. Ghete militare:
Ghetele militare s-au purtat și în anii trecuți și se pare că designerii nu vor să renunțe la încălțămintea robustă, dar ideală în sezonul rece. Investește într-o pereche de ghete de calitate și poartă-le cu un pulover, jeans și o jachetă scurtă, fie din piele, lână sau chiar blană dacă ești mai îndrăzneț.

ghete-militaresti-barbati

8. Jacheta de ofițer:
Din fericire, stilul militar poate fi purtat și de bărbații care trebuie să adopte un stil clasic. Poți purta astfel de jachete fie la costum, fie alături de o pereche de jeans și tricou. Un aspect important pe care trebuie să-l rețineți este lungimea jachetei: aceasta trebuie să fie aproape până la genunchi pentru un aspect formal.

jacheta-militar

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment