Tendinţe manichiură toamnă-iarnă 2014 – Află cum îţi poţi face unghiile în 2014

Tendinţe manichiură toamnă-iarnă 2014 – Află cum îţi poţi face unghiile în 2014

Chiar dacă sezonul rece a venit, asta nu înseamnă că unghiile tale trebuie să capete un aspect plictisitor, şters sau lipsit de inventivitate.

Pentru toamna – iarna anului 2014, puteţi purta lacurile de unghii în nuanţe de albastru metalic seara, violet, roşu sau alb mat în timpul zilei. Noi vă propunem manichiura semilună, pe care o puteţi obţine chiar la voi acasă.

Pentru o astfel de manichiură aveţi nevoie de două nuanţe în contrast, benzi rotunde şi nelipsita bază.

Primul pas: aplicaţi un strat subţire de bază, aşteptaţi să se usuce şi mai aplicaţi un strat din primul lac de unghii (de preferat să folosiţi întâi o culoare deschisă). După ce aţi aplicat primul strat de ojă, aşteptaţi cel puţin 30 minute pentru a vă asigura că unghiile sunt uscate. Aplicaţi pe fiecare unghie benzi adezive în formă de semilună şi continuaţi cu al doilea lac de unghii fără a depăşi însă benzile.

Iată un video mai jos din care puteţi învăţa cum să obţineţi o manichiură semilună:

Recomandăm combinaţiile de roşu, bej, albastru electric. Iată câteva idei:

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te aştept să ne împrietenim şi pe Facebook. Click aici.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment