Tendințe machiaj iarna 2014 – Află ce se poartă în 2014

Înainte de a afla care sunt tendințele în ceea ce privește machiajul de iarnă trebuie să cunoști câteva reguli de îngrijire. În sezonul rece, tenul are nevoie de hidratare intensă și produse speciale pentru a face față condițiilor meteo extreme. Chiar dacă este frig, nu renunța la cremele cu protecție UV, sunt la fel de periculoase ca în timpul verii. Poți opta pentru o cremă de zi hidratantă ușoară, care să nu încarce tenul.

Din când în când, aplică o mască naturală făcută în casă cu miere și gălbenuș de ou pentru hidratare și luminozitate și bineînțeles o exfoliere ușoară cu ulei de măsline și mălai (spre deosebire de zațul de cafea, mălaiul este mai delicat cu tenul).

În ceea ce privește machiajul, pentru iarna 2013-2014 make-up artiștii celebri, precum Dior sau Chanel propun nuanțele de ciocolatiu și burgundia, pe care le poți aplica fie pe buze, fie pentru machiajul ochilor. Reține, totuși aceeași regulă că nu ai voie să ai un machiaj strident pentru buze și ochi.

Iată câteva sugestii de machiaj pentru iarna anului 2014:

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment