Tendințe în machiaj: ce se poartă în 2017

Tendinte machiaj

Anul acesta se pune accent pe frumusețea naturală, dar și pe nuanțele puternice de ruj, de preferat, mate.

Iată care sunt tendințele în machiaj pentru 2017:

1. Negru pe pleoapa inferioară

Dacă ești norocoasă și ai ochii mari, această tendință îți vine mănușă. Pune-ți ochii în evidență cu un contur negru numai pe pleoapa inferioară, apoi estompează cu nuanțe subtile de maro, mov sau argintiu. Linia trasată ar trebui să pară întreruptă, exact așa cum ne fardam în liceu. (asta în cazul în care vă era dor de adolescență)

2. Farduri luminoase

Machiajul ochilor cu farduri mate a luat sfârșit! În 2017 ai liber la fardurile luminoase, care îți vor oferi un look proaspăt. Găsești astfel de farduri în acest magazin online.

3. Pomeți accentuați:

Dacă până acum se punea preț pe o culoare subtilă, naturală, în 2017 make-up artiștii recomandă evidențierea pomeților. Alege blush-urile în nuanțe de piersică și aplică astfel încât tenul tău să pară că respiră. Găsești astfel de cosmetice, la prețuri foarte bune, aici.

4. Buze roșii:

Faptul că încă nu renunțăm la buzele roșii, nu poate decât să ne bucure! În 2017 încă se poartă machiajul subtil la ochi, dar colorat pe buze. Alege nuanțele de roșu sau mov prună.

5. Sclipici:

Păstrează buzele naturale și adaugă sclipici sub pleapa inferioară. Efectul este incredibil: vei avea un look fresh, dar în tendințe!

6. Machiajul anilor ’80:

Se poartă din nou nuanțele reci de albastru pentru machiajul ochilor, blush-ul colorat și părul cu volum.

7. Sprâncenele drepte:

Dacă până acum se purtau sprâncenele groase, anul acesta a apărut un nou trend: sprâncenele drepte!

8. Machiaj metalic și minimalist:

Renunță la machiajul buzelor și optează pentru o nuanță uni, dar metalică. Pentru un plus de efect, make-up artiștii recomandă machiajul minimalist.

9. Mascara în nuanțe bordo:

Până acum am văzut albastru, verde, maro, argintiu și clasicul negru, însă în 2017 avem liber la bordo! Este un mascara potrivit pentru femeile cu ochii verzi sau albaștri.

Ție cum ți se par aceste tendințe?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment