Tendințe de iarnă: Cum porți machiajul metalic

Machiajul metalic este perfect pentru sezonul rece de iarnă și din fericire poți alege nuanțele metalelor prețioase: aur, argint, cupru și bronz atât pentru machiajul buzelor, cât și al ochilor.

Iată câteva modalități uimitoare de a purta machiajul metalic în această iarnă:

1. Eyeliner lichid în nuanțe de cupru:

Pentru un look îndrăzneț și strălucitor, poți opta pentru un eyeliner în colțurile ochilor. Pentru un astfel de machiaj minimalist, nu mai este nevoie să adăugați nimic în plus.

 

contur-de-ochi-auriu

2. Machiaj auriu:

Aplică un eyeliner auriu deasupra unei linii fine realizată cu un tuș negru. Este un machiaj perfect pentru sărbătorile de iarnă, dar și pentru ieșirile în oraș.eyeliner-auriu

3. Umbre metalice argintii:

Acest tip de machiaj a fost prezentat în colecția de toamnă-iarnă Alexander McQueen. Umbrele metalice argintii, genele mate și nuanțele de auriu și cupru te pot transforma într-o adevărată regină a iernii.

machiaj-argintiu-2015

4. Argint masiv:

Dacă Alexander McQueen a ales umbrele delicate pentru conturul ochilor, Donna Karan a ales machiaj argintiu masiv cu o strălucire medie. Aplică un contur negru pe canalul lacrimal și look-ul este gata.

machiaj-argintiu-ochi

5. Străluciri de cupru:

Nuanțele de cupru arată incredibil dacă sunt aplicate în linii paralele, printr-un stil grafic simplu, dar totodată futurist.

machiaj-de-cupru

6. Buze cu sclipici:

Este un machiaj ideal pentru petrecerea de Revelion, iar pentru a-l obține ai nevoie de un ruj în nuanțe de bronz sau burgundy, peste care se adaugă sclipici argintiu. Nu uita să ții cont de regula Less is more și să alegi un machiaj simplu pentru ochi.

buze-cu-sclipici

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment