Tendințe costume de baie 2015

Tendințe costume de baie 2015: s-ar putea traduce prin soluții de stil futuriste și o diversitate de forme și nuanțe, menite să satisfacă orice femeie. În funcție de forma corpului, aveți o gamă largă de costume de baie pentru vara anului 2015.

Iată care sunt propunerile designerilor pentru 2015:

1. Costume de baie cu imprimeu
Noutatea constă în printurile 3D, care oferă unicitate pieselor pentru vara 2015. Mara Hoffman, Salinas, Aqua de Coco și Adriana Degreas sunt câțiva designeri care propun costumele de baie întregi, dar cu printuri 3D.

costume-de-baie-3d

2. Costumul de baie cu bustieră:
Wildfox și Salinas propun costumele de baie la baza gâtului, deși multe femei își doresc un bronz cât mai uniform. Cu toate astea, poți purta un astfel de costum de baie la piscină sau în serile calde de vară. Vei face o impresie plăcută, cu siguranță.

costume-de-baie-cu-bustiera

3. Slipi cu bata lată:
Sunt ideali pentru femeile care au aripioare sau șolduri mai late. Cu motive retro fermecătoare, acești slipi transformă orice femeie obișnuită într-o femeie seducătoare.

slipi-de-baie-cu-bata-lata

4. Costume de baie cu mânecă lungă:
Ți-ai fi imaginat vreodată un costum de baie cu mâneci lungi? Cu un astfel de costum, poți fi sigură că vei arăta glamorous și extravagantă de fiecare dată când vrei să lenevești la piscină. Cia Maritima, Belusso, Suboo și Mara Hoffman au optat pentru costumele de baie cu mânecă lungă dintr-o bucată, fiind oricând o apariție exclusivistă.

costume-de-baie-2015

5. Costume de baie retro:
Slipii cu talia înaltă sunt o alternativă elegantă pentru femeile care vor să acopere burtica sau urmele de la o sarcină! Casele de modă Aqua de Coco, Wildfox și Mara Hoffman s-au inspirat din anii 60, iar rezultatul este pe placul nostru!

costume-de-baie-2015-retro

6. Costume de baie sporty-chic:
Stilul sporty-chic este din nou la modă și se aplică atât pentru costumele de baie, cât și pentru celelalte piese vestimentare. Cu fermoare creative, mesaje și o doză mare de stil și confort, costumele de baie sporty-chic sunt ideale pentru femeile tinere și rebele.

costume-de-baie-sport

7. Costume de baie cu volane:
Sunt recomandate femeilor care au un bust mai mic, dar cu o stare de spirit girly, la care se adaugă o doză de inocență și flirt în același timp.

costume-de-baie-volane

8. Costume de baie sofisticate și elegante:
Sunt piese pe care nu oricine le poate purta pentru că se recomandă purtarea tocurilor. Da, tocuri și costum de baie, însă nu pentru plajă, ci pentru o piscină exclusivistă.

costume-de-baie-elegante-2015

9.  Bandeau:
Este unul dintre acele stiluri universale care nu se demodează niciodată și în afară de asta, te poți bucura de un bronz uniform. Dacă ești în căutarea unui design inovator, dar plin de culoare, poți alege un costum de baie de la Maaji, Luli Fama, Cia Maritima sau Wildfox.

costume-de-baie-fara-bretele

Sursă foto: Fashionising

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment