Tendințe căciuli iarna 2014-2015

Pentru că suntem în plin sezon de iarnă, trebuie să știi care sunt tendințele pentru căciuli. Căciulile nu au rolul doar de a te proteja de frig, însă dacă le alegi corect, se pot transforma în adevărate accesorii care îți definesc stilul.

Iată care sunt tendințele din iarna 2014-2015 pentru căciuli:

1. Căciuli din blană:

Căciulile din blană reprezintă o alegere de lux, confortabilă, călduroasă și foarte feminină. Așa că de ce să nu faci o încercare? Rebecca Minkoff, Badgley Mischka și casa de modă Fendi au adoptat căciulile din blană voluminoase, cu un iz retro, inspirate din anii ’60. În plus, formele și culorile sunt demne de remarcat, de la nuanțe de portocaliu până la galben.

caciuli-blana

2. Fesuri tricotate:

Pot fi purtate la orice ținută casual, fiind foarte confortabile și călduroase datorită tricotului din lână. Moschino, Tommy Hilfiger și Polo Ralph Lauren propun printurile de leopard și formele geometrice.

fesuri-tricotate-dama

3. Berete:

Bereta este o opțiune potrivită oricărei forme a feței și în afară de acest aspect, îți oferă o eleganță franceză și mult șarm.

berete-femei

4. Șepci:

Șepcile clasice nu sunt prea călduroase în timpul iernii pentru că nu acoperă urechile și știți cât este de frig dacă nu avem urechile acoperite! Din fericire, designerii au adoptat șepcile clasice și au creat unele mai lungi, din lână sau chiar blană.

sepci-dama

5. Pălării clasice:

Alegerea unei pălării trebuie să fie făcută în funcție de forma feței și a corpului. Dacă nu ești foarte înaltă, optează pentru o pălărie care nu are boruri largi și alungite. Donna Karan propune pălăriile accesorizate cu pene pentru un plus de extravaganță, iar Emporio Armani a ales pălăriile supradimensionate. Oricare ar fi alegerea ta, cu o pălărie nu ai cum să dai greș când îți dorești să fii foarte elegantă.

palarii-dama

6. Căciuli cu moț:

Le știm de când eram copii și încă sunt în tendințe. Pentru iarna 2014-2015, designerii propun imprimeuri drăguțe și căciulile supradimensionate.

caciuli-cu-mot

7. Glugi sau eșarfe:

Nu-ți fie teamă de gecile care au glugă pentru că sunt în tendințe, cu atât mai mult dacă au inserții din blană sau imprimeuri prețioase. De asemenea, poți opta pentru eșarfe din dantelă, cu flori brodate.

glugi-blana

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment