Tendințe căciuli 2015-2016

berete

Nu există toamnă fără să discutăm despre ce fel de căciuli se poartă și nu există ținută pentru sezonul rece care să arate bine fără accesorii! Știm deja ce culori se poartă în toamna-iarna 2015-2016, știm și ce fel de manichiură ar trebui să ne facem, însă cum rămâne cu căciulile de iarnă? Îți spunem noi: niciodată nu vor fi de ajuns cele pe care deja le ai!

Discutăm mai jos despre tricotaje, berete și pălării cu boruri mari, astfel încât să-ți construiești garderoba în funcție de stilul propriu:

1. Berete franțuzești:

Dacă ești adepta stilului boho sau pur și simplu ești o femeie romantică, atunci beretele franțuzești sunt cele mai potrivite pentru tine! Le poți asorta cu orice, cu un trench clasic sau cu rochii lungi tricotate, important este să alegi culoarea potrivită! În orice caz, pentru o ținută sofisticată poți alege nuanțe de roșu, albastru sau clasicul negru.
Beretele se potrivesc foarte bine femeilor cu părul creț sau ondulat, așa că dacă nu faci parte dintre norocoase, îți recomandăm să apelezi la un ondulator și îți garantăm că vei avea un look care întoarce priviri!

berete
Sursă: Stylebistro

2. Pălării cu boruri largi:

Încă de anul trecut au început să-și facă simțită prezența, iar acum le poți găsi în orice magazin! Cu boruri medii sau mari, supradimensionate sau în culori vibrante devin obligatorii pentru ținuta unei femei sofisticate, elegante și încrezătoare. Lanvin, John Galliano sau Emanuel Ungaro sunt câțiva designeri care au introdus astfel de accesorii în colecțiile lor.

palarii
Sursă: stylemagazine.com

3. Căciuli tricotate:

Căciulile tricotate sunt ideale pentru femeile care adoptă un stil ready-to-wear sau sporty-chic. Îți mai amintești de căciulile colorate pe care le făcea bunica? Acum sunt din nou în tendințe și le poți purta fără nicio grijă! Cu cât mai colorate, cu atât mai bine!

caciuli

4. Pălării cu franjuri și ciucuri:

Dacă îți dorești ceva în plus față de pălăriile clasice cu boruri mari, atunci aceasta este cea mai bună variantă! Cu o notă asiatică, aceste pălării oferă un plus de feminitate, eleganță și delicatețe. Le poți purta alături de un trench clasic, cizme și o rochie office-casual.

palarii

5. Căciuli din blană:

Se vor demoda vreodată aceste căciuli? Nu! Sunt la fel de elegante și interesante, fie că le porți cu părul prins, fie cu părul desfăcut. Tot ce îți trebuie pentru a avea ținuta completă este atitudine și încredere!

caciuli de blana
Sursă: shotbygio.com

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment