Tendinţe 2015: brăţările nautice

bratari nautice

Ce brăţări se poartă în 2015?

Pentru prima dată în 2015, designerii au mizat pe accesoriile inedite care îmbină materialele lejere cu elementele metalice sau cu pietre semipreţioase, piele sau cristale. Şi dacă până acum simţeai că vacanţa de vară durează numai trei luni, acum te poţi bucura de sentimentul de libertate pentru tot anul cu brăţările nautice.

Brăţările nautice sunt acele accesorii handmade care surprind oricând printr-o simplitate de lux, dar cu o notă glam şi fresh. Versatile şi totodată surprinzătoare, brăţările nautice trec cu uşurinţă testelor criticilor de modă, reuşind să-i ofere celui care le poartă plăcerea de a fi mereu în centrul atenţiei. Sigur că nici măcar admiraţia iubitorilor de modă nu va lipsi din această nouă ecuaţie.

bratari nauticeCum porţi brăţările nautice?

Pe cele colorate le poţi purta oricând la o ţinută sporty-chic, însă dacă optezi pentru o ţinută elegantă sau sobră, alege brăţările nautice în culori uni, de preferat bleumarin, marsala sau chiar negru.

Dacă şi tu te-ai îndrăgostit de aceste minunăţii nonconformiste, le poţi găsi pe jadu.ro în culori discrete şi tonuri atrăgătoare.

Cum au apărut brăţările nautice?

Legenda spune că brăţările au fost realizate pentru prima dată de marinari pentru a-şi demonstra abilităţile de a lega un nod, dar şi pentru a-şi demonstra dragostea faţă de iubitele lor după ce se întorceau de pe mare.

Dacă până acum brăţările prieteniei erau cele care făceau furori, noi avem o presimţire: brăţările nautice vor fi pe mâinile tuturor în acest an.

Tu ce părere ai? Ţi-ai cumpăra o astfel de brăţară?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment