Te respectă atât cât meriți

cuplu

Prea des aud că bărbații sunt niște porci. Și parcă prea des văd femei care arată cu degetul spre partea masculină. Hai să-ți spun ceva: bărbatul ăla te respectă atât cât meriți!

Dacă-ți dai chiloțeii jos după primul pahar de ce vrei tu, să nu te mire că te vede ca pe un obiect. Să nu te mire nici faptul că se va plictisi rapid de tine. Știi de ce? Ai câștigat vreodată ceva ușor, fără să depui niciun efort? Știi ce valoare are pentru tine ceva câștigat pe nemeritate? Zero. Te plictisești rapid și în zilele ce urmează ai și uitat de asta.

Așa e și cu bărbații,  draga mea! Ți-ai dat rapid chiloțeii jos, la fel de rapid o să uite și el de tine! Pentru că nu-i oferi timp să-l intrigi în niciun fel, pentru că nu-i oferi timp să-ți iubească zâmbetul înaintea trupului, pentru că te obține fără niciun efort. Și pisi, dacă el te-a avut atât de repede, mă tem că nu e nici primul și nici ultimul. Și asta s-ar putea să-l deranjeze!

cupluTe respectă atât cât meriți!

Știi când te angajezi undeva și te dai cu fundul de pământ din nou și din nou pentru a dovedi că meriți locul ăla de muncă? Așa e și cu bărbații. Ești ușoară, dispari rapid. Sigur că sunt bărbați care îți vor promite marea cu sarea, sigur că tu ai putea să-i crezi, dar.. ai văzut tu vreodată un vânzător la piață care să nu știe să-și vândă castraveții,  chiar dacă or fi stricați?

Fii precaută, fă-te respectată și dacă nu poți sau nu știi cum, nu te mai plânge că bărbații sunt ăia porci. Nu te mai grăbi ca înecata la mal și nu te mai oferi atât de repede.

Îl visezi pe ăla bun, demn să te pună pe un piedestal? Comportă-te ca o prințesă! Adică fii delicată, rezervată și impune respect. Fii femeie! În fond, nici tu nu știi dacă e sau nu un bărbat potrivit ție dacă nu-ți petreci ceva timp cu el. Așa că, fă bine și acordă-i timp. Acordă-ți timp.

Citește și: Femeile nu vor gentlemani

Citește și: Unii oameni sunt pierdere de timp

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment