Te iubesc doar cand te pierd – De ce ne amintim ca iubim doar cand simtim ca pierdem

Te iubesc doar cand te pierd – De ce ne amintim ca iubim doar cand simtim ca pierdem 

Se intampla adesea sa existe diverse certuri intr-un cuplu, care aduc dupa sine cuvinte urate, mai mult sau mai putin gandite, cu toate astea, de cate ori nu ai ajuns sa-ti para rau pentru cuvintele urate? Acum, intrebarea este: De ce trebuie sa-ti para rau abia dupa ce ai aruncat cu noroi spre persoana pe care o iubesti? De ce subcontientul tau nu realizeaza asta inainte de a face rau?

Nu se presupune ca iubirea fata de celalalt te face sa fii o persoana mai buna? Probabil ca da, insa asta se intampla doar in povestile frumoase pe care le auzeam cand eram copii.

Singurul lucru cert este ca o data ce te-a lasat inima sa-ti jignesti partenerul, o vei face cu siguranta si a doua oara, cu mai putine mustrari de constiinta decat prima data – poate fi dureros, insa este un adevar.

Multi dintre noi avem senzatia ca nimic nu ne poate atinge relatia si atunci uitam ce inseamna respectul fata de celalalt, dar cand realizam ca am gresit, ne amintim totusi ca la un moment dat ne-au legat niste sentimente. Problema cea mai mare a omului este ca intamplarile urate au un impact mai mare decat oricare altele, iar despre cele frumoase ne vom aminti doar atunci cand suntem mai putin nervosi.

 

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment