Te iubesc – Cand este momentul potrivit sa spui Te iubesc

Te iubesc – Cand este momentul potrivit sa spui Te iubesc

„Te iubesc” sunt cele doua cuvinte care pot face, dar si desface o relatie, important este sa alegem momentul potrivit. Nu exista o regula generala cand sa ii faci astfel de declaratii, insa iti putem spune ca atunci cand o vei face, trebuie sa iti asumi rezultatul.

La inceputul unei relatii ii poti spune Te iubesc atunci cand a trecut suficient timp de cand va cunoasteti, astfel incat sa nu para absurd ceea ce spui si nici sa il sperie pe celalalt. (Nu poti spune Te iubesc dupa 2 zile, nu?)

Un alt moment important cand ii poti spune ca il/o iubesti este atunci cand ii este greu si are nevoie de tine. Sunt acele momente cand va simtiti mai legati unul de celalalt si relatia capata alta nuanta.

Retine-ti ca astfel de cuvinte se spun atunci cand sunteti amandoi lucizi si nicidecum imediat dupa ce ati avut o noapte cu nabadai sau dupa ce ati baut peste masura.

Voi cand spuneti Te iubesc?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment