Te aplaud

aplaud

Dacă ai curaj să te ridici cu capul sus de fiecare dată când ești pus la pământ, te aplaud. Dacă ai curaj să o iei de la capăt de fiecare dată când crezi că totul s-a terminat, te aplaud. O voi face și atunci când încă mai crezi în oameni, deși te-au dezamăgit. Și știi de ce? Pentru că nu e vina lor. Sunt alegerile tale și trebuie să le accepți așa cum sunt.

Te aplaud și dacă încerci să fii mai bun. E important. Nu-i ușor să devii conștient de ceea ce ești și de ceea ce poți să faci, cum nu-i ușor nici să-ți asumi eșecurile. Să-ți spun un lucru: te vei simți mai bine cu tine însuți dacă îți faci curaj să greșești încercând decât să trăiești o viață întreagă cu regretul că ai fi putut face și nu ai făcut. Dacă lucrurile ar fi ușoare, toți am fi medici, oameni de știință sau milionari. Dar nu e ușor! Vrei? Mișcă-ți fundul și fă ceva pentru tine!

Aș vrea, dar nu știu cum să fac!” Învață! Nu s-a născut nimeni învățat și nimic nu e imposibil dacă îți dorești cu adevărat! Nu te ajută nimeni? De ce ai avea nevoie de cineva pentru a-ți îndeplini visurile? Te aplaud dacă ai curaj să-ți iei viața-n frâu și să te conduci singur!
Viața nu e despre ce cred ceilalți, viața e despre ce crezi tu. E despre ce vrei tu. Despre cine ești tu! Nimeni nu te cunoaște mai bine decât tine. Nimeni nu-ți poate oferi fericire și mulțumire mai satisfăcătoare decât tine! Poate că vei ajunge în punctul în care vei simți durere, neputință, frustrare, însă acela va fi momentul în care ți se vor deschide oportunitățile, iar până atunci nu trebuie să te lași bătut!

Ești singur de prea mult timp și crezi că nu mai ai nicio șansă? Îți auzi ceasul ticâind și ai impresia că îți trece timpul? Păi cine zice că fericirea ta stă în brațele altei persoane? Asumă-ți asta, fii conștient de tine, iubește-te și eu promit că te aplaud! Pentru că asta înseamnă să fii real.

Visezi să devii artist și cu toate astea te afli în fața unui calculator și faci cu totul altceva? Fă-ți curaj și renunță! Du-te acolo unde simți că ți-e locul și luptă pentru ceea ce vrei! Poți să pierzi o bătălie, dar niciodată un război dacă știi pentru ce te lupți! Ai încredere în tine ca în nimeni altcineva și o să reușești.

Nu cred în noroc, ci în muncă. Relația perfectă implică muncă, milioanele de euro implică muncă, fericirea ta implică muncă. Totul se rezumă la efort. Cât efort depui pentru a obține ceea ce vrei? Și în ziua în care vei înțelege asta, eu te aplaud!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment