Tatuajul sprâncenelor – Află totul despre tatuarea sprâncenelor

Tatuajul sprâncenelor – Află totul despre tatuarea sprâncenelor

Sprâncenele au un rol important în simetrie feței, fiind cele care exprimă stările și sentimentele fiecăruia: de la stări nervoase până la cele de bucurie.

Ce este tatuajul pentru sprâncene?

Este o metodă de tatuare a pielii cu pigmenți cosmetici care sunt introduși în straturile superioare ale pielii, unde rămân până la 3-5 ani.

Cu o gamă de culori creată special pentru sprâncene și cu o tehnică de pigmentare ce urmărește forma natural-anatomică, sprânceana va căpăta forma dorită. Dacă tatuajul este executat corect poate avea un afect anti-aging de care puteți benedicia fără să apelați la chirurgia estetică.

Cine apelează la tatuajul sprâncenelor?

Nu toată lumea are nevoie de un astfel de tatuaj, mai ales dacă le ai frumos arcuite și bine proporționate. Dacă au devenit prea rare, ai goluri sau dacă sunt prea puțin vizibile, tatuarea lor poate fi o variantă bună.

Care sunt pașii pentru tatuarea sprâncenelor?

Primul pas este alegerea culorii în funcție de nuanța pielii și a părului, după care urmează conceperea formei în funcție de simetria facială.

Următorul pas este desenarea lor direct pe sprânceană cu creionul până când se obține o formă pe placul tău și al esteticienei.

După ce s-a stabilit forma lor, se trece la tatuarea lor, care se va face după ce s-a aplicat un anestezic extern. Tatuajul se face printre firele tale de păr, astfel încât se obține un efect natural.

Efecte adverse:

Pigmenții folosiți sunt din ingrediente naturale, însă dacă planifici să pleci în vacanță, nu-ți face un asfel de tatuaj mai devreme de 3 săptămâni înainte de a pleca, mai ales dacă stai la soare.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment