Tatuaje pentru cuticule

Trend alert: tatuaje pentru cuticule! Da, ai auzit bine! Este un design temporar și se aplică pe zona cuticulelor pentru a evidenția manichiura.

Un nou concept, introdus recent la categoria manichiură, duce arta la extrem. Dacă până acum manichiura însemna doar colorarea unghiilor în diferite culori, acum intră în scenă atenția pentru cuticule.

Dacă până acum, cuticulele era considerate inestetice și chiar inutile, acum pe lângă motivele care țin de protecție, au devenit un adevărat instrument de înfrumusețare a mâinilor. Acest tip de tatuaje sunt ideale femeilor care vor să încerce un tatuaj, fără a se pricopsi cu unul definitiv.

Tatuajele pentru cuticule sunt inveția companiei Rad Nails, o firmă americană care livrează în toată lumea, la prețul de numai șase dolari, toate instrumentele necesare. Aceste tatuaje funcționează ca niște abțibilduri care au nevoie de puțină apă pentru a se lipi.

tatuaje-pentru-cuticuleBrandul Rad Nails oferă patru modele de tatuaje pe care le poți aplica pe cuticule. Se pare că nu toată lumea este încântată de această idee, multe dintre femei spunând că nu și-ar pune niciodată așa ceva pe cuticule, însă Rebecca Jade Wilson, specialista care a făcut manichiuri pentru Rita Ora, Lana del Rey sau Kate Hudson, a declarat că tatuajele pentru cutile reprezintă o modalitate simplă de joacă pentru femeile tinere și că nu este nimic de prost gust. De asemenea, pentru femeile care preferă varianta less is more, Rebecca recomandă manichiura semilună, care este de efect și simplă.

tatuaj-cuticuleTatuajele sunt temporare și au scopul de a completa modelele realizate cu lacul de unghii sau de a accesoriza o manichiură simplă. Sunt ușor de aplicat și pot fi îndepărtate la fel de simplu dacă te plictisești de ele sau pur și simplu, vrei să-ți schimbi manichiura.

Tu ți-ai aplica un astfel de tatuaj pe cuticule?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment