Tatuaje aurii: tendința verii

Cum purtăm noile tatuaje aurii în această vară?

Îți amintești de anii 90 când existau tatuajele temporare pe care le puteam curăța rapid cu apă? Cât de bine ne simțeam și ce mândri eram că purtam pe mâini tot felul de desene ciudate! Probabil că partea cea mai interesantă la acele tatuaje era faptul că puteam să renunțăm oricând la ele, dar în același timp ne ofeream posibilitatea de a ne simți „la modă”.

Anul acesta se pare că una dintre cele mai în vogă tendințe este reprezentată de tatuajele aurii pe care le poți purta la orice ținută, fiind o alternativă drăguță în locul accesoriilor clasice.

Le poți purta la plajă, la petreceri sau la întâlnirile unde simți nevoia să aduci puțină personalitate look-ului tău. Partea bună a lucrurilor este că arată precum niște bijuterii prețioase, dar nu ți le fură nimeni!

Cum se aplică tatuajele aurii?

Funcționează precum tatuajele din copilărie. Se așază pe piele, se umezește banda, apoi o îndepărtezi lăsând pe piele un minunat accesoriu de neclintit.

Cum ar trebui să purtăm aceste tatuaje aurii?

În niciun caz nu ne dorim un tatuaj precum cele pe care le aplicam în urmă cu 10-15 ani. Din fericire, există un ghid de purtare pe care ți-l recomandăm:

1. Poartă-l ca o vedetă:

Alessandra Ambrosio a purtat la prezentările de modă Coachella un tatuaj inspirat din stilul maur și gypsy, boem, care a adaugăt un strop de strălucire ținutei sale.

alessandra ambrosio

2. Poartă-le la ținute colorate:

Regula numărul unul ar trebui să fie: Nicio vară fără culori! Tatuajele temporare aurii pot fi puse în valoare pe o piele bronzată, alături de o ținută în culori pastel. Fie că le porți pe brațe, umeri sau chiar degete.

tatuaje-aurii-temporare

3. Completează un look boho:

Stilul boho a apărut în urmă cu doi ani și implică alegerea pieselor vestimentare exotice, dar totodată confortabile.

Optează pentru tatuaje care vin în completarea unei astfel de ținute.

tatuaje-boho

4. Poartă-le la plajă:

Este cel mai potrivit loc unde poți purta aceste tatuaje aurii! Nu trebuie să-ți mai faci griji că-ți vei pierde bijuteriile pe plajă și nici că acestea se vor încinge din cauza soarelui. Poartă-le pe umeri sau chiar pe abdomen alături de o pălărie de soare chic și un costum de baie în culori pastelate.

tatuaje-metalice-temporare

5. Adaugă un strop de glam ținutei:

Pentru acele femei care au curaj să adauge mai multă sclipire ținutei lor, tatuajele aurii care arată precum niște brățări sunt ideale. Adaugă trei sau patru tatuaje pe o singură mână de dimensiuni diferite și vei obține un look îndrăzneț.

tatuaje-temporare-aurii

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment