Tandru – Ce inseamna sa fii tandru?

Tandru – Ce inseamna sa fii tandru?

Daca ar fi sa ne luam dupa Dictionarul Explicativ Roman, a fi tandru inseamna a fi dragastos, plin de gingasie si sensibilitate.

Cum poti fi tandru intr-o relatie? Dar mai ales, care sunt avantajele cand esti tandru?

Intr-o astfel de societate in care traim, a fi tandru poate fi uneori un dezavantaj. Multi au alte prioritati si din ce in ce mai multi isi aleg relatiile in functie de diferite interese si parca tandretea nu-si mai are rostul.

Insa, daca esti intr-o relatie in care iubesti cu adevarat, a fi tandru cu persoana iubita poate fi cea mai frumoasa declaratie de dragoste. Daca o iei in brate si o saruti pret de cateva secunde atunci cand iti gateste sau daca o mangai cand e obosita, inseamna ca esti tandru. Mare atentie sa nu exagerezi cu astfel de gesturi pentru ca poti ajunge sa iti sufoci partenerul.

Din cand in cand, aminteste-i prin gesturi frumoase cat de mult o/il iubesti, vei reusi sa iti mentii relatia la fel de frumoasa ca la inceput. Sigur ca o relatie nu va merge doar daca esti tandru si ii arati zilnic afectiune. Trebuie sa existe un echilibru si o potrivire intre voi doi.

Tips: Incearcati sa va alintati noaptea cand dormiti. E cel mai frumos lucru pe care il puteti face si cu siguranta iti vei incepe ziua mai frumos.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment