Tăieței de casă – Rețetă tradițională de tăieței

Tăieței de casă – Rețetă tradițională de tăieței

O supă bună de pui, cere întotdeauna tăieței de casă, motiv pentru care mai jos găsiți rețeta pentru taiețeii de casă.

Ingrediente:

– 100 g făină

– 1 ou

– sare

Mod de preparare:

Se frământă oul cu sarea și făina până când totul devine omogen. Aluatul obținut se lasă deoparte aproximativ 30 minute pentru a se odihni.

După cele 30 minute, aluatul se taie în jumătate, se întinde cu un sucitor și se taie în forma dorită. Foile de aluat se presară cu făină și se lasă câteva minute să se mai usuce înainte de a tăia tăiețeii.

Tips: Tăiețeii de casă se pun direct în supă, nu se fierb separat precum tăiețeii din magazin.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment