Surpriza din salata fără bazaconii de la Frufru

Frufru se laudă cu un slogan care sună cam așa: fresh.natural.yummy. Așa e! Până la acel yummy.

De ce ar spune despre salatele lor că sunt fără bazaconii când ai parte de surprize mișcătoare?

Imaginează-ți că ești la birou și pentru că ai grijă de sănătatea și silueta ta, te gândești să dai 12,5 Ron pe o salată cu pui și salată verde (fără bazaconii). Deschizi caserola liniștit și începi să mănânci până vezi că își face apariția o râmă din salata Frufru fără bazaconii. Ce naiba faci?

Îți iei banii înapoi de la magazinul de unde ai cumpărat, deși ei nu au nicio vină, suni în disperare la Protecția Consumatorului sau îi contactezi pe cei de la Frufru. Să presupunem că s-ar întâmpla toate astea, dar riscul la care suntem supuși toi cei care consumăm produsele unui brand care promovează sănătatea? E de apreciat că salata este dintr-o grădină cu râme, dar asta înseamnă că frunzele de salată nu se mai spală?

fresh-fara-bazaconiiEu am învățat de la bunici că frunzele de salată se spală de câteva ori înainte de a fi gătite, tocmai pentru că există riscul să apară bazaconii printre frunze. Cei de la Frufru nu au făcut asta și nu pot să nu mă întreb dacă se spală vreodată vreo legumă la ei.

La ce risc te expui dacă mănânci fructe și legume nespălate?

În primul rând, majoritatea fructelor și legumelor sunt tratate cu pesticide, chiar și cei mai autentici țărani apelează la acestea. Din fericire, dacă fructele și legumele sunt spălate, nu există riscul de a ingera aceste pesticide atât de periculoase pentru om.

În al doilea rând, fructele și legumele nu sunt sterile. Dacă sunt cumpărate de la vânzători care pun mâna pe bani, se duc la toaletă sau care au tușit pur și simplu în mâini, există un mare risc să te îmbolnăvești cu E. Coli, hepatita A, paraziți intestinali sau chiar toxoplasmoză. Gândiți-vă numai la acele lăzi care stau în tarabe pe unde pot trece oricând șobolani, câini, pisici etc.

Acum te întreb pe tine Frufru: cum să mai avem noi încredere în tine, când salata fără bazaconii este cu bazaconii? Cum să acceptăm o salată de pui cu râme?

Cei care mai consumați produsele Frufru, uitați-vă de două ori înainte să mâncați, asta dacă nu vă doriți o salată cu râme și pui.

Cam așa arată salata de pui cu bazaconii de la Frufru:

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment