Surpriză de proporții de la Anthony Hopkins

Anthony-HopkinsAnthony Hopkins a devenit celebru în urma urma rolului de excepție din The Trial, urmând o serie de filme hollywoodiene precum The silence of the lamps, Hannibal, Nixom sau The mask of Zorro.

Anthony Hopkins a declarat că niciodată nu i-au plăcut filmele, ba mai mult decât atât, pentru producțiile hollywoodiene are foarte puțin respect, singurul motiv care îl mai ține în această meserie fiind, după spusele lui, banii. Cu toate astea, Anthony Hopkins este un actor mare, iar fiecare rol al său pare realizat cu mare ușurință.

În urmă cu 40 ani, Sir Anthony Hopkins a avut o dorință, pe care nu a materializat-o decât abia acum: Valsul trebuie să continue. Cunoscutul actor i-a încredințat o adevărată capodoperă compozitorului și violonistului André Rieu, reușind astfel să-și audă pentru prima dată valsul compus la numai 27 ani.

În acea perioadă a luat naştere acest vals, care a văzut lumina scenei după 40 ani, atunci când Sir Anthony Hopkins a luat decizia de a i-l încredinţa lui André Rieu pentru a fi orchestrat.

Anthony Hopkins a reușit să uimească din nou, cu o melodie care te face efectiv să plutești! Reacția actorului când și-a auzit pentru prima dată valsul este incredibilă!

Eu spun AȘA DA și mă închin în fața talentului pe care îl are acest om!

Iată cum sună And the Waltz goes on, compusă de ANTHONY HOPKINS!

Sursa: youtube.com

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

1 Comment

  1. Reply
    baha-buha

    Ce rol a jucat Hopkins in Godfather??? Ca eu nu tin minte sa-l fi vazut in acest film 😉

Leave Your Comment