Supă cremă de morcovi

Supă cremă de morcovi

Supa cremă de morcovi este ideală iarna când ai nevoie de un aport ridicat de vitamine, cât și atunci când vrei să ții dietă.

Ingrediente:

– 500 g morcovi

– 4 cartofi

– o ceapă

– o ţelină

– 1,5 – 2 litri de apă

Mod de preparare:

Se curăţă cartofii şi morcovii, îi tai în bucăţi, ceapa şi ţelina se toacă în bucăți puţin mai mari şi se călesc 5 minute la foc mic.

Se pun legumele în cratiţă şi se lasă la înăbuşit pentru 10 minute, peste care se adaugă doi litri de apă şi se lasă totul să fiarbă.

În momentul în care morcovii şi cartofii s-au înmuiat, se pasează legumele cu un blender şi se lasă șa răcit, după care poţi servi supa-cremă.

Poftă bună!

Cosmina Tudosă

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment