Sunt o doamnă

doamna

De fapt, cred că ar trebui să spun: mă simt o doamnă. Și ce credeți? Se întâmplă asta și fără să am o verighetă pe deget!

Recunosc că nu am timp. Îmi place atât de mult ce fac, încât 90% din timp îl petrec scriind sau făcând campanii de promovare online pentru alții. Asta înseamnă timp limitat, motiv pentru care deși mă pregătesc să-mi schimb prefixul, încă îmi trimite mama mâncare. O grijă mai puțin!

Curățenia.. curățenia îmi dă bătăi de cap, așa că am învățat să păstrez ordine și să mă limitez la o dată pe săptămână pentru spălat podele, aspirator și toate cele. Dacă există un lucru pe care nu-l suport să-l fac, acela este călcatul rufelor! După ce că trebuie să aștept să se strângă suficiente haine de aceeași culoare și textură pentru a le spăla, ar trebui să mai pierd timpul și călcând fiecare cămașă și bluză sofisticată la dungă și la temperatura potrivită! Urăsc cu puterea a o mie de sori să calc și când mă gândesc că încă nu am soț și copii, mă apucă brusc durerea de cap!

doamnaDin fericire, există niște oameni care s-au gândit și la cele ca mine, iar pentru asta o să fiu veșnic recunoscătoare! Se numesc Blanchisserie (spălătorie în limba franceză) și oferă servicii specializate de curățătorie, uscare și călcare de îmbrăcăminte și articole de casă. Nimic nou, nu-i așa? Asta fac curățătoriile, în general (pentru care trebuie să mai faci două drumuri și să stai la coadă). Ei bine, lucrurile stau altfel. Cei de la Blanchisserie vin la mine acasă, ridică articolele pe care le vreau curățate și mi le livrează înapoi la domiciliu gata de purtat!

Nu sunt superficială, însă între a pierde poate chiar și o zi pentru călcatul hainelor și a avea mai mult timp pentru mine, aleg să am timp. Sunt convinsă că mulți dintre voi o să-mi dați dreptate, mai ales dacă știți cum e să ajungeți târziu de la birou, iar a doua zi este musai să purtați o cămașă călcată perfect!

Dacă ești din București, îți recomand cu încredere să apelezi la serviciile lor! Am primit întotdeauna produsele în stare foarte bună (ba cred că arată mai bine decât pe vremea când le spălam eu) și nici nu aștept mai mult de 24 de ore până la livrare!

De când cu Blanchisserie, chiar mă simt o doamnă!

Cu drag,
Cosmina

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment