Sunt lucruri mici care contează

Bucură-te de lucruri mici în viață

O floare, o vorbă, o îmbrățișare, un sărut pe frunte, o înghețată împărțită la doi, atenție. Sunt lucruri mici care contează. Mai mult decât buchetele imense de flori, mai mult decât mâncărurile sofisticate din restaurantele scumpe, mai mult decât orice.

Din când în când, amintește-ți asta: sunt lucruri mici care contează și unde mai pui că ele sunt garanția fericirii noastre? Aproape de fiecare dată știm ce nu ne place, ce ne deranjează, ce ne scoate din minți, dar câți dintre noi știm ce ne face cu adevărat fericiți? Câți dintre noi știm că lângă cel drag, lucrurile cu adevărat importante sunt cele mărunte? Cât de fericită ai fi dacă ai avea o relație cu un bărbat previzibil? Cât de fericită ai fi lângă un bărbat lângă care știi deja cum vor fi vacanțele tale? Fericirea capătă alt sens când în sfârșit reușești să vezi lucrurile cu adevărat importante din viața ta.

lucruri-miciSe spune că fiecare dintre noi avem un rezervor al iubirii, care din când în când trebuie umplut. Unii dintre noi avem nevoie de aprecieri. Acele cuvinte spuse din suflet: Ești frumoasă! Ești perfectă! Ești a mea! Sunt mândru de tine! Alții au nevoie de servicii, de cadouri, de timp sau pur și simplu de mângâieri. De câte ori nu ți s-a întâmplat să începi o relație și după un timp să spui Nu mai ești cum erai? De fapt, nu se schimbă nimic, doar că uneori ignorăm nevoile celuilalt. Dacă fiecare dintre noi am învăța cât de important este să dăruim celuilalt, poate că nu am mai fi un popor de oameni triști.

Îți reproșează că nu-i oferi atenție? Nu te mai uita la televizor în timp ce vorbește cu tine! Acordă-i 15 minute numai pentru ea! Îți reproșează că nu-ți mai pasă de ea la fel ca la începutul relației? Amintește-i cât de frumoasă o vezi! Îți reproșează că muncești prea mult? De fapt, îți atrage atenția. Din când în când, oferă-i o floare, nu un buchet imens și nici cele mai scumpe flori, ci o floare. Sau lasă-i pur și simplu un bilet în geantă pe care îl va găsi în timpul zilei. Spune-i că te gândești la ea și că o iubești. Îți reproșează că ea le face pe toate în casă? Ajut-o din când în când, chiar dacă nu-ți place. Există femei care se simt apreciate în felul acesta. Și crede-mă, chiar sunt lucruri mici care contează. Te toacă la cap în fiecare seară că își urăște jobul și că nu mai suportă? Nu-i spune să-și caute altul, ascult-o și spune-i că o înțelegi, dar mai ales că tu îi vei fi alături, indiferent ce decizie va alege.

Sunt lucruri mici care contează: oferă-le cu încredere, iar tu primește-le. Vei fi o femeie mai fericită.

Sursă foto: wallpaperup.com

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment