Sunt bărbați care îți oferă totul

barbati

Lucrurile bune nu vin niciodată atunci când le aștepți sau când ai nevoie. Ele nu au nevoie de planuri, de pregătiri, de așteptări. Lucrurile bune vin pur și simplu.

Așa sunt și bărbații din jurul tău. De la unii poți avea așteptări, iar de la alții te aștepți să-ți răstoarne susul în jos. Dar la fel ca lucrurile, oamenii buni apar din senin. Așa pur și simplu. Sunt bărbați care oferă totul fără să-ți ceară ceva în schimb și sunt bărbați care-ți cer să faci sacrificii.

Dar știi ce? Nu sta lângă cineva despre care simți că nu are de gând să te caute prea curând. Nu sta lângă cineva care-și face planuri fără să te implice și nu accepta scuze. Caută faptele, căci alea îți vor face bine. Lasă bărbatul să te iubească pentru ceea ce ești, nu pentru ceea ce se așteaptă să fii. Vrei să fii actriță? Du-te pe scenă! Strălucește și vei primi aplauzele unei săli întregi, dar nu fi altfel doar pentru că asta își dorește. Lucrurile trebuie să se așeze în liniște.

barbatiAlege-l pe cel care te poate iubi în cele mai urâte zile la fel cum te iubește și în zilele când meriți din plin. Alege-l pe cel care nu se ascunde după deget. E important. E important să nu uiți că ești valoroasă și că ai dreptul să fii iubită așa cum consideri.

Sunt bărbați lângă care te poți simți completă și sunt bărbați lângă care îți vei simți orizonturile închise. Nu sta lângă cei din urmă. Nu sta lângă un bărbat pentru care ești doar o extraopțiune neimportantă. La final vei rămâne cu un gust amar, te vei simți vinovată și secătuită de orice urmă de putere, iar atunci draga mea, va trebui să o iei de la capăt.

Nu-ți mai căuta scuze să stai și nu sta dacă nu e ceea ce ai nevoie. Nu sta crezând că o să se schimbe sau așteptând frânturi. Sunt bărbați care îți pot oferi totul!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment