Suleyman Magnificul – Serialul care a înnebunit România

Suleyman Magnificul – Serialul care a înnebunit România

N-aș fi crezut niciodată că mai pot exista astfel de seriale pentru care românii noștri să lase orice activitate doar pentru a-l vedea pe Suleyman Magnificul, dar iată că se întâmplă!

Suleyman Magnificul sub domnia iubirii este cea mai ambițioasă producție turcească, dar înainte de asta este un serial care te întoarce în istoria otomană din secolul al XVI-lea, când otomanii au început să amenințe creștinătatea.

Ce atrage cel mai mult la acest serial? Cel mai probabil istoria, conflictele politice, poveștile de dragoste, elementele de cultură și civilizația de la momentul respectiv.

Personal nu l-am urmărit, dar mama mea îmi povestește tot timpul despre Suleyman și pare chiar captivată de poveste, ba chiar am ajuns să mă întreb cum se va termina Suleyman Magnificul.

Tu urmărești serialul Suleyman Magnificul?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment