Sufletul unui emo – Caracter sau doar moda?

Sufletul unui emo – Caracter sau doar moda?

Se pare ca la baza acestui trend „emo”, sta de fapt un gen muzical, aparut la inceputul anilor ’80, insa cu toate astea, nu putem invinovati un stil muzical pentru noul „emo kid”.

Copilul emo din 2012 este un copil hipersensibil, neinteles, cu un look usor de recunoscut. Se pare ca acesti copii isi doresc sa arate intr-un fel sau altul adultilor, ca au nevoie de atentie.

Un emo poarta parul lung peste ochi, fara carare, de cele mai multe ori negru sau roz/mov la fete, blugi stramti, tenesi precum Converse sau orice alt tip de incaltaminte asemanatoare si tricouri stramte. De cele mai multe ori, hainele au tinte sau inscriptii ale trupelor rock.

Problema cea mai mare este ca acest trend emo, incurajeaza la anxietate, depresie, auto-mutilare, uneori chiar sinucidere. Ce este de facut intr-un astfel de caz? Pentru unii parinti, a fi emo este perceput ca o moda rebela a copilului, insa de cele mai multe ori, nu exprima altceva decat niste stari pe care un astfel de copil le traieste.

Daca faci parte din comunitatea emo si simti ca esti neinteles, poti oricand sa ne contactezi la adresa de e-mail [email protected] . Iti vom raspunde si cu siguranta vei primi un sfat atunci cand ai nevoie.

Tu ce intelegi prin trendul emo? Moda sau un caracter defectuos?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment