Sufăr de Sindromul Tarzan. Recunosc!

kaya.ro

Sindromul Tarzan e atunci când nu poți lăsa o liană fără să te agăți de alta și nu e ceva de care să fii mândru. Cel puțin, nu când vine vorba despre relații. E de înțeles, nu?
Din fericire, în ceea ce privește relațiile, n-am fost afectată. E stupid și pueril să treci de la unul la altul sau de la una la alta. E ca și cum ai mânca în continuu fără să-ți dai voie să digeri mâncarea. Nu înțelegi nimic. Nu te bucuri de nimic.
Așa că am mai spus-o și mai repet. Dacă suferi de Sindromul Tarzan în ceea ce privește relațiile, du-te la psiholog. Fără nicio glumă!

Sufăr de sindromul Tarzan când vine vorba despre muncă. Efectiv nu pot să las una fără să mă apuc de alta. Probabil că nu-i spune așa, de fapt, nici nu știu dacă îi spune în vreun fel, însă seamănă destul de mult cu dependența afectivă. E mai degrabă un soi de siguranță financiară.

Eva.ro a fost ultimul proiect de publishing pe care l-am acceptat

Mi-am spus asta în urmă cu 3 ani, când am intrat în proiect. Blogging-ul a fost, este și trebuie să rămână o pasiune. Cred că scrisul în sine nu poate fi mult și de calitate. Cât să scrii bine și despre ce? Așa că… am renunțat. Voi mai scrie aici și pe doamnakovacs.ro. Aici mai rar, dincolo mai des. Despre copii am ce scrie, cu siguranță. Despre mine, mai puțin.

Revin în comerțul online. De la zero. Cu încredere, dar și cu emoții. Așa… ca în relații.

La început nu știi cum e, dar știi cum ai vrea să fie. Nu știi exact ce primești, dar știi ce ai vrea să oferi. Iar eu știu așa: că nu mai vreau proiecte cu nume mari, ci vreau să le transform în nume mari. Nu mai vreau să spun „Nu”, „Nu se poate”, „Nu avem”. Nu mai vreau nici „ușor”. Așa că m-am reîntors în industria fashion.

De data asta pentru toate femeile, nu doar pentru cele silfide, înalte și cu o siluetă perfectă.

Promovez încrederea și acceptarea de ani de zile, însă n-am apucat să ofer mai mult de atât. O fac de acum înainte. Pentru că femeile care au kilograme în plus merită. Pentru că femeile cu un bust mai generos au dreptul ăsta. Pentru că și femeile mici de statură vor să fie feminine. Pentru că fiecare femeie are dreptul să se simtă atrăgătoare și fără să cheltuiască o avere. Și pentru că eu la rândul meu dorm mai bine când primesc un „Mulțumesc! Sunt atât de încântată!”.
Kaya.ro este noul meu proiect, deși nu e corect să spun asta. Kaya.ro este un proiect pentru femeile de toate vârstele, cu toate tipurile de siluetă.

Leave Your Comment