Studentii si inchirierea apartamentului – Sfaturi utile

Studentii si inchirierea apartamentului – Sfaturi utile

15 octombrie 2006 – este data cand am venit pentru prima data in Bucuresti. Eu am avut norocul sa nu fiu nevoita sa imi caut apartament, pentru ca deja imi gasise altcineva. Totusi, am fost nevoita dupa o perioada sa imi schimb locuinta si m-am confruntat cu o serie de probleme.

Primul lucru: agentii imobiliari: ii urasc efectiv. Nu stiu decat sa creasca preturile si sa te jecmaneasca de bani, pe de o parte ii inteleg, fiecare are nevoie sa supravietuiasca, dar de ce nu o fac la un nivel mai profesionist de atat? Daca vrei sa scapi de ei, tine minte adresa si te intorci fara agent, daca ti-a placut apartamentul.

A doua problema: proprietarul. Cauta sa inchiriezi de la familii, cu copii. Sau cel putin proprietarul sa fie o femeie. Exista proprietari care se autoinvita, desi le platesti chirie sau care pur si simplu vin sa te verifice.

A treia problema: in mod normal, proprietarul iti va da doua randuri de chei, dar asta nu inseamna ca el nu poate avea dublura. Dupa ce te-ai instalat, schimba yala de la usa. Gandeste-te ca inafara de proprietar, poate au stat altii inainte care la randul lor au chei. O prietena de-a mea si-a gasit apartamentul rasturnat, culmea, fara a fi fortata usa.

Daca ai doua incuietori, nu ezita sa le folosesti pe amandoua, chiar si atunci cand esti acasa!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment