Struguri pentru mască antiriduri

Știai că poți avea cea mai bună mască antiriduri folosind strugurii? Multe femei cheltuie o groază de bani pe creme scumpe, când există o variantă mai ieftină și la îndemâna oricui folosind strugurii.

Numiți fructul zeilor, strugurii sunt renumiți pentru efectele lor benefice asupra organismului, însă recent, un studiu arată că sunt un adevărat remediu împotriva îmbătrânirii.

Substanțele din strugurii albi, cum ar fi derivații heterociclici ai unor aminoacizi, pot ajuta celulele din organismul uman să nu mai îmbătrânească. Specialiștii în produse antiaging folosesc semințele din struguri, care sunt foarte eficace împotriva îmbătrânirii și a radicalilor liberi. Puteți folosi suc proaspăt, obținut din struguri albi, drept demachiant, fiind potrivit oricărui tip de ten.

struguri-masca-antiridPentru revitalizarea tenului uscat și îmbătrânit se recomandă masca din struguri. Pentru această mască trebuie să amestecați o lingură de suc de struguri cu o lingură de miere de albine și apoi aplicați pe tenul curat într-un strat subțire. Se lasă să acționeze un sfert de oră și se clătește cu apă căldă. Dacă veți folosi această mască în fiecare zi, rezultatele nu vor întârzia să apară. Astfel, tenul devine revigorat și luminos, iar ridurile se estompează.

Totuși, dacă nu ai timp să aplici o astfel de mască în fiecare zi, asigură-te că vei consuma un ciorchine de struguri albi în fiecare zi, de preferat dimineața după ce ai luat micul dejun și cu o oră înainte de a lua prânzul.

Pe lângă efectul antiriduri, strugurii te scapă de punctele negre și acnee, folosind doar coaja boabelor de struguri albi. De asemenea, când toamna își face simțită prezența, vă puteți spăla cu must proaspăt, apoi cu apă caldă. În acest fel, veți avea tenul hidradat, curat și lipsit de riduri.

Datorită conținutului de siliciu și acid fosforic, strugurii sunt ideali și pentru părul deteriorat. Puteți amesteca jumătate de banană cu șase boabe de struguri albi și o linguriță de ulei de măsline, pe care trebuie să le amestecați cu un blender. Se aplică pe păr timp de 10 minute, apoi se spală normal cu șampon.

Tu ce folosești împotriva ridurilor?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment