Stresul si frumusetea – Cum iti influenteaza stresul aspectul fizic

Stresul si frumusetea – Cum iti influenteaza stresul aspectul fizic

Stresul si oboseala indelungata au cele mai negative efecte pe chipul nostru, lasand riduri de expresie, fotoimbatranire, pete sau kilograme in plus.

Cand esti supusa unei perioade mai stresante, ajungi sa fumezi mai mult, sa ai mese neregulate, de la care poti slabi sau din contra te ingrasi, deci iti pierzi elasticitatea fetei.

Ridurile de expresie sunt cele mai grave, mai ales daca ai tendinta de a sta incruntata sau sa ridici sprancenele in semn de protest.

Cum trebuie sa te ingrijesti in astfel de situatii:

Uneori este inevitabil sa nu te implici, dar cu toate astea tine minte ca frumusetea si sanatatea ta sunt mai presus decat orice. Dupa o zi obositoare, fa-ti putin timp pentru tine: fa o baie relaxanta, cu ulei de menta si levantica, hidrateaza-ti tenul cu o crema buna, asculta muzica de calitate, bea un pahar de vin rosu si detaseaza-te de tot ce iti face rau.

Daca lucrurile sunt mai grave, fa-ti bagajul, alege o destinatie care iti place si incearca sa te relaxezi.

Tu cum faci fata stresului?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment