Street Style 2015: Cum porți carourile

Pantaloni albi

În 2015, carourile sunt un motiv omniprezent, atât în garderoba femeilor, cât și a bărbaților, însă de data aceasta avem la dispoziție o alternativă la carourile tradiționale. Datorită caracterului său subtil și rafinat, acest imprimeu este ușor de purtat fie cu piese vestimentare chic-sportiv, fie în ținutele casual.

Stofa în carouri are o eleganță tipic englezească, însă este o variantă ideală pentru orice stil vestimentar. Dacă mai pui la socoteală și nostalgia fustelor plisate în carouri purtate la școală, deja discutăm despre o upgradare vestimentară.

Iată cum poți purta carourile în 2015:

1. Cu piese vestimentare colorate:

Carourile sunt atât de subtile încât pot face o combinație foarte frumoasă cu piesele vestimentare colorate. Alege o rochie bleumarin peste care poți purta un trench portocaliu.

Rochie carouri

2. Carouri cu ținute neutre:
O bluză cu guler supradimensionat și cu carouri alături de o fustă kaki este suficient pentru o ținută de birou sau de ocazie. Pentru un look complet, nu uita să alegi o pereche de stilettos și o geantă mare.

carouri office

3. Pulover în carouri:
Un pulover bleumarin în carouri este o piesă atât de versatilă, încât o poți purta cu blugi, pantaloni din piele sau cu o superbă fustă verde smarald sau orice altă nuanță închisă. La un astfel de outfit poți purta bijuterii aurii, care vor oferi o notă de lux ținutei.

pulover-carouri-dama-2015

4. Ținuta basic:
Un bleumarin simplu poate adăuga atât de mult lux unor perechi de pantaloni basic albi, mai ales dacă porți deasupra un trench minimalist gri.

Pantaloni albi

5. Pantaloni în carouri:
O pereche de pantaloni bleumarin în carouri, o cămașă albă boyfriend, câteva accesorii după bunul plac și ai o ținută impecabilă.

Pantaloni-bleumarin-carouri

6. Carouri & dungi verticale:
Cu siguranță te-ai fi gândit că e prea mult până acum. Nu și dacă optezi pentru carouri colorate și dungi verticale din aceeasi paletă de culoare.

carouri-si-dungi

Oricare ar fi alegerea ta, piesele în carouri nu trebuie să-ți lipsească din garderoba anului 2015, fiind o investiție pe care o poți păstra câteva sezoane de acum înainte!

Sursă foto: Style.com

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment