Strângerea de mână – Spune-mi cum strângi mâna ca să-ți spun cum ești

Strângerea de mână – Spune-mi cum strângi mâna ca să-ți spun cum ești

Știați că în funcție de cum dați mâna cu cineva se reflectă propria personalitate? Strânsul mâinii poate fi foarte important, mai ales atunci când aveți o întâlnire de afaceri.

Strangerea de mana1. Mâna moale: mâna moale este o mână relaxată, care nu exercită presiune, ceea ce înseamnă ca o astfel de persoană nu este interesată de partener, nu este atentă sau este o persoană plină de sine.

2. Mâna fermă: este o strângere de mână pe care o fac cei extravertiți, care nu au blocaj emoțional și nu sunt timizi.

3. Mâna lipitoare: o astfel de strângere o fac cei care după ce au dat mâna cu cealaltă întăresc salutul. Se spune despre aceste persoane că își doresc controlul asupra discuției.

4. Mâna menghină: există persoane care strâng mâna prea tare, uneori fiind inconștient de asta, ori regula spune că salutul trebuie să fie ferm, dar confortabil pentru ambii parteneri. Astfel de persoane pot fi caracterizați ca fiind mai duri.

5. Mâna întăritoare: sunt persoanele care apucă mâna celuilalt cu ambele mâini într-o manieră mai intimă. Astfel de oameni își arată de regulă entuziasmul de a cunoaște pe cineva.

Tu cum strângi mâna celor pe care abia îi cunoști?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment