Stil vestimentar în funcție de zodie

Fiecare zodie în parte are propriul stil vestimentar pentru că stilul este influențat de personalitatea fiecăruia.

Berbec: fiind o persoană activă, dar puternică, Berbecul preferă hainele stylish, dar comode. Culorile cele mai potrivite sunt cele în nuanțe de roșu, violet sau maro.

stil-vestimentar-in-functie-de-zodieTaur: sunt romantici, fiind asociați cu semnele de Pământ. Taurul este o persoane muncitoare și de cele mai multe ori nu are timp să renunțe la hainele de muncă. De regulă, Taurul optează pentru haine excentrice pentru care plătește fără să se uite în portofel. De asemenea, ține foarte mult și la aspectul fizic al partenerului, astfel încât să formeze o pereche stylish. Culorile care îl avantajează sunt: verde, cred sau albastru.

Gemeni: sunt pasionați de modă și tot ce este actual. Preferă hainele în nuanțe de roșu, portocaliu sau corai. Îi place să iasă în evidență și să fie diferit față de persoanele din jurul lui. De cele mai multe ori, optează pentru piese vestimentare ciudate sau incomode, tocmai pentru a atrage priviri.

Rac: Culoarea verde aduce Racilor noroc, așa că ar fi bine să nu o ocoliți. În dulapul unui Rac vei găsi piese vestimentare cât mai diferite, neavând un stil aparte.

Leu: Îi place să fie în centrul atenției și nu va evita să facă acest lucru cu ajutorul hainelor. Preferă culorile precum portocaliu, roșu sau galben pal. Accesoriile extravagante și scumpe sunt slăbiciunile unui Leu veritabil.

Fecioară: Acordă o atenție deosebită hainelor pe care le îmbracă până la cel mai mic detaliu. De multe ori, poate avea o atitudine ușor obsesivă în ceea ce privește dulapul său. Preferă un look clasic, simplu, dar nu se dă la o parte de la culori precum albastru, crem sau nuanțe de verde.

Balanță: Îi plac hainele scumpe, indifirent de stilul vestimentar. Accesoriile sunt un must have, cu cât mai scumpe și mai opulente, cu atât mai bine!

Scorpion: Le plac hainele sofisticate, elegante și scumpe. În general, adoptă un stil vestimentar care ar face pe oricine invidios. Pentru că le place să fie misterioși, adoptă culorile închise și nuanțele de roșu.

Săgetător: Nu este foarte pretențios, ci preferă mai degrabă hainele care să-i reprezinte firea prietenoasă și în care să se simtă comod. Pentru că le place să pară intelectuali, există posibilitatea să adopte un stil vestimentar care să întărească acest lucru.

Capricorn: Preferă hainele pe care le poate purta mult timp după ce le-a achiziționat pentru că este o persoană practică. Există posibilitatea să aibă nevoie de îndrumare atunci când vine vorba de alegerea hainelor.

Vărsător: Îi place să-și asume riscuri chiar dacă există posibilitatea să greșească. Este singura zodie care nu spune NU la ciudățenii pentru că își dorește să impresioneze. Vărsătorul este la două extreme: fie se descurcă foarte bine, fie o dă în bară.

Pești: Se ghidează după modă, însă dacă există persoane care îi critică ținuta se descurajează repede. Preferă nuanțele de violet, albastru sau turcoaz. Peștii sunt artiștii horoscopului și dau greș rar în ceea ce privește stilul vestimentar.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment