Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin Bănică divorțează

Divort Andreea MarinȘtefan Bănică Jr. și Andreea Marin Bănică divorțează

După nenumărate declarații ale Zânei Surprizelor că presa nu va reuși să-i separe, se pare că inevitabilul s-a întâmplat. Cei doi au postat pe conturile lor de Facebook că le este mai bine separat și că vor să treacă momentul cu aceeași discreție ca și până acum.

„Dragii noștri, acest mesaj este pentru cei cărora le pasă cu adevărat de evoluția noastră profesională și personală și care ne respecăa intimitatea. După 7 ani de căsnicie, am decis de comun acord că e mai bine pentru noi să ne separăm, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreună și pentru copilul nostru.

Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relație civilizată, caldă, atât pentru fetița noastră, cât și pentru noi. Ne-am trăit relația cu discreție, atât cât ne-a permis statutul de persoană publică, ce înseamnă pentru alții în ziua de astăzi, din păcate, transformarea vieții particulare într-o telenovelă.

Dorința noastră este să depășim și acest moment cu aceeași discreție, chiar dacă suntem conștienți de valul de speculații și neadevăruri ce va urma, de aceea vă rugăm să înțelegeți decizia noastră de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile și mai ales copiii. Vă mulțumim, un gând bun! Andreea și Ștefan Bănică”.

Tind să cred că viața de persoană publică chiar pune piedici majore în relația de cuplu după atâtea despărțiri. Voi care credeți că este următorul cuplu care va anunța o despărțire?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment