Statusuri pentru barfitori – Ce le spui barfitorilor?

Statusuri pentru barfitori – Ce le spui barfitorilor?

Se intampla adesea sa auzi ca esti barfit sau sa te simti privit intr-un mod aproape agresiv. Iata cateva statusuri pe care le poti posta bunilor tai „prieteni”:

1. Multumesc tie care barfesti. Imi amintesti in fiecare zi cat de important/a sunt.
2. Mandra in fiecare zi ca sunt deasupra ta..Deasupra barfitorului!
3. Cand eram mic/a am invatat la scoala sa arat obrazul, tie barfitorului iti arat ambii obraji.
4. Cand esti barfit simti ca barfitorul te dezbraca. Noroc ca eu arat bine si nu mi-e rusine de mine, insa tu cel care barfesti, cum te simti?
5. Barfa este rezultatul finit al invidiei. Invidia este rezultatul a tot ce fac eu bine, asadar poti continua sa barfesti.
6. Cand aud o barfa imi intra pe o ureche si imi iese pe cealalta. Lucrurile importante imi intra pe o ureche si acolo raman.
7. Cand cineva iti spune ca esti barfit, inseamna ca el la randul lui a barfit. Ai grija sa nu faca din tine un alt barfitor.
8. Barfitorii sunt oameni complexati, lipsiti de viata proprie, care se hranesc cu rautati de cele mai multe ori inventate.
9. Oamenii cu bun-simt sunt o specie pe cale de disparitie pentru ca sunt invadati de barfitori.
10. Barfitorii se inmultesc precum chinezii. Ar trebui inventata o lege sa nu mai existe mai mult de un barfitor la familie.
11. A fi important trage dupa sine barfa.
12. Cum tratezi barfa? Cu un zambet amar si o ironie subtila.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment