Sprancene rare – Ce tratament poti folosi pentru a avea sprancene dese

Sprancene rare – Ce tratament poti folosi pentru a avea sprancene dese

Pentru ca m-am confruntat si inca ma confrunt cu o problema destul de serioasa, m-am gandit sa va impartasesc un secret al meu.

Fiind blonda natural, sprancenele mele nu sunt foarte colorate si nici prea dese, mai ales de la mijloc spre coada. Ani de zile am incercat faimosul ulei de ricin, dar fara niciun rezultat. La un moment dat m-am gandit sa apelez la tatuaj, insa am vazut rezultatul final la alte persoane si m-am razgandit pentru ca arata destul de dificil.

In urma cu 5 luni am folosit pentru prima data Revita.EPS la indemnul unui prieten. Este un tratament conceput de fapt pentru cresterea genelor, mai ales in cazul persoanelor care au facut chimioterapie si si-au pierdut genele. In mod normal, genele si sprancenele merg pe acelasi principiu, asa ca am spus ca nu am nimic de pierdut si il voi incerca. Dupa prima luna, mi-au crescut fire noi, dar blonde si subtiri, care in timp s-au mai ingrosat si s-au mai colorat spre saten.

Tratamentul este pe baza de celule stem, fiind destul de scump 190 Ron, insa rezultatele sunt reale. Revita.EPS se recomanda nu numai pentru persoanele cu probleme, dar si celor care isi doresc gene mai lungi, mai bogate sau cum a fost cazul meu, sprancene mai dese.

Tratamentul se aplica de doua ori pe zi, dimineata si seara, inainte de a folosi machiaj.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment