Șocant: Alimente false chinezești obținute din chimicale

Șocant: Alimente false chinezești obținute din chimicale

Începe să mă sperie tot ce înseamnă China. Pot înțelege că sunt mulți și că hrana lor este limitată pentru numărul de locuitori, dar să ajungi să faci ouă din gelatină și nuci din ciment? Aș spune că scandalul nostru cu și despre carnea de cal este un fleac pe lângă prostiile pe care le produc cei din China.

Iată ce produse in vitro au scos chinezii:

Legume false din China1. Ouă din gelatină și chimicale:

Se spune despre ele că sunt mai gustoase decât ouăle naturale, însă aceste ouă dăunează grav sănătății datorită conținutului de acid alginic, alaun de potasiu, cretă (pentru coaja oului), coloranți artificiali.

2. Orez din plastic:

Orezul este mâncarea de bază în China, dar orez din plastic? Un orez care în loc să se umfle rămâne tare și mic? Orezul fals arată identic cu orezul natural și se produce din rășini industriale.

3. Varză din amidon:

Dacă până acum ne speriau legumele și fructele modificate genetic, ce spuneți de varza de laborator, obținută din ceară, amidon și coloranți artificiali?

Eu vă recomand să optați pentru produsele românești, care deși arată mai puțin bine, sunt cu siguranță mult mai sănătoase.

Dacă ți s-a părut interesant acest articol, te aștept să ne împrietenim și pe Facebook. Click aici.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment